Začetni tečaji za odrasle

Ponujamo tečaje splošne angleščine, nemščine, italijanščine in francoščine za začetnike, ki so začutili željo in potrebo po osnovnem znanju jezika. Teme, ki jih obravnavamo, vam bodo omogočile, da se boste po zaključenem začetnem tečaju znašli v tipičnih situacijah tako na tujem (na letališču, v trgovini, v hotelu itd.) kot tudi doma, ko vas npr. turisti prosijo za nasvet, usmeritev, priporočilo itd. Predelamo osnovne slovnične strukture, širimo besedni zaklad, vadimo pravilno izgovorjavo in razumevanje naravnih govorcev.

Zavedamo se, da je čas za vas dragocen in da je zaradi številnih obveznosti, ki jih imate, njegova organizacija zelo pomembna. V Rutini smo se pripravljeni v največji meri prilagoditi vašim željam glede terminov in obsega tečaja. Dogovorimo se lahko za jutranja/dopoldanska ali popoldanska/večerna srečanja, tečaj lahko organiziramo tudi ob vikendih.

Tečaj poteka v majhni skupini – od štiri do sedem udeležencev, kar omogoča intenzivno učenje v sproščenem okolju, kakovostno znanje in pa nič manj pomembno – užitek ob učenju. Odločite se lahko tudi za intenzivnejši individualni tečaj, ki vključuje od enega do tri udeležence, ter sami predlagajte termin in intenzivnost tečaja.

Tečaji angleščine, nemščine in francoščine

Začetni tečaj ANG/NEM/ITA/FRZačetni tečaj ITA
Obseg40-urni tečaj
1x tedensko po 60 min
60-urni tečaj
1x tedensko po 90 min
Začetekv tednu od 1. oktobra
(še vedno se nam lahko pridružite)
Začenjamo 7. oktobra
TerminANG: PON, 14:15 - 15:30 ITA: sreda, 19:30 - 20:00
Cena 360 €
ali 8 x 46 €
540 €
ali 8 x 68 €

Cene vključujejo DDV in veljajo od 1.7. 2018.

Obseg tečaja se na željo tečajnikov lahko razširi na 60, 90 ali 120 ur, intenzivnost tečaja pa tako niha od 60 minut na teden pa do 2 x 90 minut na teden.

Plačilo je možno v enkratnem znesku ob prijavi ali v mesečnih obrokih.

Učbeniški komplet, po katerem na tečaju delamo, se plača dodatno skupaj s celotno šolnino oz. s prvim obrokom.

KONTAKTIRAJTE NAS
Za vaša vprašanja smo vam z veseljem na voljo preko spodnjega kontaktnega obrazca in preko ostalih kontaktov. Za vpis v tečaj pa izpolnite PRIJAVNICO.