Srednješolci

Srednješolcem ponujamo inštrukcije angleščine, nemščine in matematike. Če želite popraviti ali izboljšati oceno, smo pravi naslov za vas! Naše učiteljice snov razložijo razumljivo, so potrpežljive, pripravijo dodatne vaje za domače delo in znajo motivirati. Zato se lahko pohvalimo z več kot 95% uspešnostjo! Preberite več.

Za dijake 4. letnikov izvajamo priprave na maturo iz angleščine, nemščine in matematike. Tečaj poteka v majhni skupini in je praktično naravnan. Snovi ne predelujete tako kot v šoli, ampak izhajate iz reševanja samih maturitetnih nalog in preko tega pojasnjujete nejasnosti in krpate luknje v znanju. Priprava na maturo se po želji lahko izvaja tudi v obliki inštrukcij z enim, dvema ali tremi udeleženci. Preberite več tu in tu.

Za srednješolce in študente, ki vas mika tujina, izvajamo tudi priprave na mednarodne certifikate. Tudi ta tečaj se izvaja v majhni skupini in je ciljno naravnan. Rešimo toliko testov, da vam zlezejo pod kožo in točno veste, kaj na izpitu pričakovati, preko reševanja pa ponovimo slovnico in osvežimo besedišče. Tudi priprava na certifikat lahko poteka v individualni obliki oz. v paru ali trojki. Več tukaj.

Člani Kluba KRŠ imajo popust! Popust izkoristite tako, da tečaj plačate na uradnih urah KRŠ–ja, ki so ob petkih med 18:00 in 20:00 in ob nedeljah med 16:00 in 18:00. Pri nas pa pokažete člansko izkaznico kluba in potrdilo o plačilu.

KONTAKTIRAJTE NAS
Za vaša vprašanja smo vam z veseljem na voljo preko spodnjega kontaktnega obrazca in preko ostalih kontaktov. Za vpis v tečaj pa izpolnite PRIJAVNICO.