Prvošolci in drugošolci

Večjezičnost v času globalizacije ni več samo prednost, ampak je postala nujnost. Perspektiva učenja tujih jezikov v Evropi tako zaradi mnogih prednosti, ki jih ponuja zgodnje učenje tujih jezikov, to učenje pomika v vedno zgodnejša obdobja. Prednosti vključujejo :

  • razvoj naravne izgovorjave (z leti zmožnost tvorjenja in razlikovanja glasov, ki jih otrok ne sliši oz. ne potrebuje v svoji govorici, izgine)
  • večja samozavest pri sporazumevanju v tujem jeziku
  • izboljšanje splošne kognitivne zmožnosti učencev
  • razvoj otrokove kreativnosti, spomina in slušnih zmožnosti

Tečaj je usmerjen predvsem v učenje besedišča (poudarjamo pravilno izgovorjavo) in enostavnih stavčnih struktur. V ospredju sta poslušanje in govorjenje. Ure so dinamične – vključujejo različne aktivnosti, ki se med uro hitro spreminjajo in tako vzdržujejo koncentracijo učencev.

Učenje tujega jezika poteka v majhnih skupinah – od štiri do sedem udeležencev – enkrat tedensko po 60 minut v prostorih Rutine. Odločite se lahko tudi za intenzivnejši individualni tečaj, ki na vašo željo lahko vključuje tudi dva ali tri udeležence (npr. prijatelje) in sami predlagate termin.

Tečaj ANGTečaj NEM
Obseg30-urni tečaj
1x tedensko po 45 min
30-urni tečaj
1x tedensko po 45 min
Začetekv tednu od 1. oktobra
(prijave do 20. septembra)
v tednu od 1. oktobra
(prijave do 20. septembra)
TerminPredvidoma SREDA 18:00 - 18:45 Predvidoma ČETRTEK 18:15 - 19:00
Cena 270 €
ali 8 x 35 €
270 €
ali 8 x 35 €

Cene vključujejo DDV in veljajo od 1.7. 2018.
Plačilo je možno v enkratnem znesku ob prijavi ali v mesečnih obrokih.

KONTAKTIRAJTE NAS
Za vaša vprašanja smo vam z veseljem na voljo preko spodnjega kontaktnega obrazca in preko ostalih kontaktov. Za vpis v tečaj pa izpolnite PRIJAVNICO.