Osnovnošolci (od 5. do 9. razreda)

Tečaji na teh stopnjah ne ponavljajo šolske snovi ampak jo dopolnjujejo in nadgrajujejo, saj so zastavljeni približno stopnjo višje. Visoke zahteve tečaja, ki je kakovostno načrtovan in izveden, motivirajo učence ter jih vodijo do zavidljivega znanja. Enakomerna vključenost vseh veščin tujega jezika – govorjenje, poslušanje, branje in pisanje – ter sodobni didaktični pripomočki poskrbijo za zanimive ure in spodbujajo interes. Poleg veščin tujega jezika učenci na tečaju krepijo veščine sodelovanja, skupinskega dela, izmenjavanja mnenj, projektnega dela, nastopanja itd.

Učenje tujega jezika poteka v majhnih skupinah – od štiri do sedem udeležencev – enkrat tedensko po 60 ali 90 minut v prostorih Rutine. Odločite se lahko tudi za intenzivnejši individualni tečaj, ki na vašo željo lahko vključuje tudi dva ali tri udeležence (npr. prijatelje) in sami predlagate termin.

Tečaj angleščineTečaj nemščine
Obseg40-urni tečaj
1x tedensko po 60 min
40-urni tečaj
1x tedensko po 60 min
Začetekv tednu od 1. oktobra
(prijave do 20. septembra)
v tednu od 1. oktobra
(prijave do 20. septembra)
Termin5. razred: PO DOGOVORU 6. razred: PO DOGOVORU 7. razred: predvidoma TOREK 14:30 - 15:30 8. razred: PO DOGOVORU 9. razred: PO DOGOVORU vsi razredi: po dogovoru
Cena 360 €
ali 8 x 46 €
360 €
ali 8 x 46 €

Cene vključujejo DDV in veljajo od 1.7. 2018.
Plačilo je možno v enkratnem znesku ob prijavi ali v mesečnih obrokih.
KONTAKTIRAJTE NAS

Za vaša vprašanja smo vam z veseljem na voljo preko spodnjega kontaktnega obrazca in preko ostalih kontaktov. Za vpis v tečaj pa izpolnite PRIJAVNICO.