Nadaljevalni tečaji za odrasle

Osnove angleščine oz. nemščine so vam jasne, svoje znanje pa bi radi osvežili in nadgradili. Ponujamo vam nadaljevalni tečaj splošne angleščine/nemščine, ki omogoča intenzivno učenje v majhnih skupinah (od štiri do šest udeležencev). Sistematično se lotimo slovnice, pravilne izgovorjave, vadimo razumevanje naravnih govorcev, bogatimo besedni zaklad in še veliko več. Teme, ki jih na tečaju obravnavamo, vas pripravijo na kompetentno udejstvovanje v tujem jeziku.

Zavedamo se, da je čas za vas dragocen in da je zaradi številnih obveznosti, ki jih imate, njegova organizacija zelo pomembna. V Rutini smo se pripravljeni v največji meri prilagoditi vašim željam glede terminov. Dogovorimo se lahko za jutranja/dopoldanska ali popoldanska/večerna srečanja, tečaj lahko organiziramo tudi ob vikendih.

Tečaj poteka v majhni skupini – od štiri do šest udeležencev, kar omogoča intenzivno učenje v sproščenem okolju, kakovostno znanje in pa nič manj pomembno – užitek ob učenju. Dogovorimo se lahko tudi za intenzivnejši individualni tečaj, ki se ga lahko udeležite sami, mogoč pa je tudi v paru ali trojki.

Nadaljevalni tečaj ANG/NEM/FRNadaljevalni tečaj ANG/NEM/FR
Obseg40-urni tečaj
1x tedensko po 60 min
60-urni tečaj
1x tedensko po 90 min
Začetekv tednu od 1. oktobra
(prijave do 14. septembra)
v tednu od 1. oktobra
(prijave do 14. septembra)
TerminZačetna angleščina: PON 14:15 - 15:30
Nadaljevalni tečaj ANG (2. del stopnje A1) SREDA, 17:30 - 19:00
Nadaljevalni tečaj NEM (70 ur) (2. del stopnje A1) TOREK, 18:00 - 20:00
Cena 360 €
ali 8 x 46 €
540 €
ali 8 x 68 €

Cene vključujejo DDV in veljajo od 1.7. 2018.

Obseg tečaja se na željo tečajnikov lahko razširi na 60, 90 ali 120 ur, intenzivnost tečaja pa tako niha od 60 minut na teden pa do 2 x 90 minut na teden.

Plačilo je možno v enkratnem znesku ob prijavi ali v mesečnih obrokih.

Učbeniški komplet, po katerem na tečaju delamo, se plača dodatno skupaj s celotno šolnino oz. s prvim obrokom. Cene učbeniških kompletov se gibljejo med 20 in 30€, dobite jih lahko na Rutini po isti ceni.

KONTAKTIRAJTE NAS
Za vaša vprašanja smo vam z veseljem na voljo preko spodnjega kontaktnega obrazca in preko ostalih kontaktov. Za vpis v tečaj pa izpolnite PRIJAVNICO.