Razigrana angleščina/nemščina 2020

Od ponedeljka do petka (3. – 7. avgust), v dopoldanskem času jezik (angleščina ali nemščina), po kosilu pa kopanje v Grajskem kopališču. Možen polovičen program (do kosila).

Tečaj Razigrani poteka preko iger in interaktivnih dejavnosti, ki bodo razvezale usta tudi najbolj tihim učencem. Poudarek je na govorjenju in poslušanju – slovnico bomo tokrat pustili ob strani. Vseeno pa bo tečaj dobra popotnica učencem ob vstopu v novo šolsko leto, saj jim bo vlil samozavesti na govornem področju, učenci si bodo razširili  besedišče in postali kompetentnejši v komunikaciji.

Učence čaka: kratka osvežitev tujega jezika med poletnimi počitnicami, spoznavanje novih prijateljev, uživanje v Grajskem kopališču (v primeru slabega vremena v Welness centru Živa) in zvrhan koš zabave!
Za tiste, ki si želijo popestriti počitnice ter združiti prijetno s koristnim. Možen tudi polovični program, ki vključuje ure jezika ter zajtrk (od 8:30 – 12:00).

Razigrana angleščina/nemščinaRazigrana angleščina/nemščina -
polovični program
Obseg20 pedagoških ur tujega jezika
zajtrk in kosilo
kopanje v Grajskem kopališču
jutranje in popoldansko varstvo
20 pedagoških ur tujega jezika
zajtrk
jutranje varstvo
Termin3. - 7. avgust
8:30 - 15:00
možno varstvo od 8:00 in do 15:30
3. - 7. avgust
8:30 - 12:00
možno jutranje varstvo od 8:00
Za koga?Za otroke od 5. do 15. leta.Za otroke od 5. do 15. leta.
Cena
 • redne prijave do 22. 7.: 247€
 • 10% popust do 19. 6.: 222€
 • redne prijave do 22. 7.: 185€
 • 10% popust do 19. 6.: 165€
 • Cene vključujejo DDV in veljajo od 1. 4. 2019

  Spletna prijavnica:
  klik
  Po prejeti prijavnici vas bomo kontaktirali. Skupaj z računom vam bomo po pošti poslali še prijavnico v papirnati obliki, ki jo podpisano pošljete nazaj po pošti oz. skenirano/fotografirano na mail.

  Poletni programi bodo izpeljani v primeru, da bo epidemiološka slika v Sloveniji to dovoljevala. V primeru, da bodo take oblike druženja poleti zopet prekinjene zaradi nevarnosti širitve novega korona virusa, bomo poletne tečaje odpovedali, denar pa vam v celoti vrnili. Zaradi negotove situacije s ponudniki storitev na Bledu (kopališče, pustolovski park, mini golf itd.) si pridržujemo pravico do spremembe programa).

  KONTAKTIRAJTE NAS
  Za vaša vprašanja smo vam z veseljem na voljo preko spodnjega kontaktnega obrazca in preko ostalih kontaktov.