Poletna šola 2020

Poletne počitnice

Rutinina poletna šola je vrhunec našega poletnega programa in vsako leto poskrbi, da otroci od 5. do 15. leta doživijo nepozaben teden:
- v družbi sovrstnikov, med katerimi se stkejo nova prijateljstva,
- ob športnih, družabnih, zabavnih in tudi malce adrenalinskih aktivnostih
- ter s kar 20 urami tujega jezika po izbiri.

Program poka po šivih od raznolikih aktivnosti, ki jih vsako leto pripravijo Rutinine učiteljice. Po kosilu se zabavamo na različnih lokacijah na Bledu in okolici. Znamo pa tudi resno delati in zjutraj je čas za tuj jezik. Vse se vrti okoli teme poletne šole, ki je vsako leto drugačna. Beri dalje in izvedel/a boš, kaj je tema poletne šole 2020!

Da bi šlo učencem v novem šolskem letu čim bolje, jim vsak dan razkrijemo še nov trik, ki jim bo pomagal pri učenju in samostojnem delu za šolo ne le pri tujem jeziku, ampak pri vseh predmetih.

Letošnja tema: Routine Indians (Indijanci plemena Rutina)

Zakaj ti bo Rutinina poletna šola koristila v novem šolskem letu?
Če se znaš pravilno učiti, šola postane mala malica. Naše učiteljice bodo učence naučile kako se učiti, kako samostojno narediti predstavitev, skratka, kako v najkrajšem času narediti vse za šolo. Glavna stvar pa je seveda tuj jezik – poletna šola je super trening za boljše sporazumevanje v angleškem ali nemškem jeziku!

Poletna šola za najmlajše
Z najmlajšimi, ki se s tujim jezikom še niso srečali ali pa se z njim šele spoznavajo, delamo po priznanem Cambridgovem programu za najmlajše, ki jih bo zagotovo navdušil nad učenjem tujega jezika. Zlezel jim bo pod kožo!

Poletna šola s projektom
Obseg20 pedagoških ur tujega jezika
skupen projekt
kopanje v Grajskem kopališču
adrenalinsi park
mini golf
zajtrk in kosilo
jutranje in popoldansko varstvo
Termin17. - 21. avgust
8:00 - 16:30
možno varstvo od 7:30 in do 17:00
Za koga?Za otroke od 4. do 15. leta.
Cena
 • redne prijave do 1. 8.: 280€
 • 10% popust do 19. 6.: 252€
 •  

  PRIJAVE
  Izkoristite ugodnosti zgodnje prijave in vpišite otroka na poletno šolo do 19. junija.
  Spletna prijavnica: klik.
  Po prejeti prijavnici vas bomo kontaktirali. Skupaj z računom vam bomo po pošti poslali še prijavnico v papirnati obliki, ki jo podpisano pošljete nazaj po pošti oz. skenirano/fotografirano na mail. Za dodatne informacije smo na voljo tudi preko telefona 031 526 854 ali preko kontaktnega obrazca.

  Poletni programi bodo izpeljani v primeru, da bo epidemiološka slika v Sloveniji to dovoljevala. V primeru, da bodo take oblike druženja poleti zopet prekinjene zaradi nevarnosti širitve novega korona virusa, bomo poletne tečaje odpovedali, denar pa vam v celoti vrnili. Zaradi negotove situacije s ponudniki storitev na Bledu (kopališče, pustolovski park, mini golf itd., si pridržujemo pravico do spremembe programa).