Poletne teniško-jezikovne počitnice

Poletne teniško-jezikovne počitnice na Bledu

Med poletnimi počitnicami vabimo vse otroke, stare med 6 in 15 let, da se nam pridružijo na nepozabnih teniško-jezikovnih počitnicah na Bledu!

Termin: 17. – 21. avgust

Lokacija: piknik prostor Ribno in teniška igrišča Ribno pri Bledu

Cena:  195 € (175 € za naše tečajnike in za drugega otroka)

Prijava:
Natisnite si prijavnico in nam jo pošljite po pošti ali pa se oglasite pri nas osebno. Dosegljivi smo tudi na telefonski številki 031 526 854.

S teniško-jezikovnimi počitnicami ponujamo otrokom aktivno preživet prosti čas v kombinaciji športa in učenja tujega jezika. Primerne so za teniške začetnike kot tudi otroke, ki so se s tenisom že srečali ali ga trenirajo. Tudi predznanje tujega jezika ni pomembno, saj bodo otroci razdeljeni po skupinah glede na predznanje.

Jezikovni del dneva bo sestavljen iz dveh ur angleščine in ene ure nemščine, dve uri na dan pa bosta namenjeni tenisu. Preostali čas bo namenjen skupinskim aktivnostim v naravi in bo bolj počitniško obarvan, namenjen druženju in tkanju novih prijateljstev, hkrati pa se bomo naučili kako taborniško veščino, organizirali lov na lisico, se zabavali s športnimi in vodnimi igrami in še in še.

Tenis bomo igrali na teniških igriščih v Ribnem pri Bledu, učenje tujih jezikov in popoldanske aktivnosti pa bodo potekale na Piknik prostoru Ribno, ki se nahaja v neposredni bližini teniških igrišč.

Za otroke bodo skrbeli usposobljeni in izkušeni pedagogi Tina (učiteljica angleščine iz Rutine), Monika (učiteljica angleščine in nemščine iz Rutine) in Jakob (teniški trener iz Teniškega kluba Stražišče).

Program se bo odvijal vsak dan od 9.00 do 17.00, nudimo pa tudi jutranje varstvo od 7.00 in večerno varstvo do 19.00. Tudi v tem času se bomo potrudili, da otrokom ne bo dolgčas in zanje organizirali različne aktivnosti.

Kosilo si bomo vsak dan privoščili v eni od okoliških restavracij, otroci pa naj imajo s seboj še kaj za malico in pijačo.

17. -21. avgust 2015
Program obsega:- 10 pedagoških ur angleščine
- 5 pedagoških ur nemščine
- 10 ur tenisa
- 15 pedagoških ur zabavnih aktivnosti v naravi
- literatura za učenje angleškega in nemškega jezika
- brezplačna izposoja loparja
- kosilo
- organizirano varstvo od 7.00 do 19.00
Urnik:Ponedeljek: 9.00 - 17.00
Torek: 9.00 - 17.00
Sreda: 9.00 - 17.00
Četrtek: 9.00 - 17.00
Petek: 9.00 - 17.00

 

Oprema, ki jo otroci potrebujejo s seboj:

  • športna oprema (teniske, kratke hlače in majica za tenis ter komplet oblačil, v katera se bodo lahko po tenisu preoblekli)
  • teniški lopar, če ga imajo
  • peresnica
  • sončna krema
  • sredstvo proti klopom
  • malica in pijača